NAR KABUĞU EKSTRAKTI
Türkiye'de nar suyu üretiminde yılda yaklaşık 300.000 ton nar meyvesi kullanılmaktadır. Bunun 150.000 tonu nar suyu olarak elde edilirken 150.000 ton nar kabuğu ne yazık ki ziyan edilmektedir. OXYPOME; nar kabuğunun kozmetik ve gıda sanayisinde antioksidan hammaddesi olarak kullanımını sağlamaktadır. Ziyan edilen nar kabukları ekonomiye kazandırıldığında 2.6 milyar dolar ekonomik değer elde etmek mümkündür. Bizler de bu sorundan yola çıkarak, geliştirdiğimiz modüler ekstraksiyon sistemi ile hem gıdaların geri dönüşümünü sağlıyor, hem de yerli antioksidan hammaddeyi ülke ekonomisine kazandırıyoruz. Gıda takviyelerinde ve kozmetik sektöründe kullanımı akredite laboratuvarlarca test edilen ürünümüz hakkında daha fazla bilgi almak veya sipariş vermek için lütfen tıklayınız.
No Code Website Builder